Of je nu op vakantie wilt in Zeeland met het hele gezin, romantisch met zijn tweeën een weekendje Zeeland wilt ontdekken, of op zoek bent naar een vakantiehuis voor een grotere groep in Zeeland. Bij Zilt Vakanties hebben we luxe vakantie villa’s en suites voor elke reis samenstelling. Ervaar rust en luxe, midden in de natuur samen met jouw geliefden.

 

Op vakantie in Zeeland met het hele gezin

Zeeland is de perfecte locatie voor een gezinsvakantie. Verblijven in een vakantievilla in Zeeland staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor jou en je gezin. Heb je een groot gezin? Dan hebben we bij Zilt vakantievilla’s geschikt tot en met 8 personen. Ook voor gezinssamenstellingen tot en met 6 personen hebben we luxe (strand)villa’s.
Kom je gezellig met 4 personen Zeeland ontdekken? Dan hebben we mooie suites en strandvilla’s voor je geselecteerd. Zo wordt een vakantie met het hele gezin een onvergetelijke ervaring!

 

Zilt voor een kindvriendelijke vakantie in Zeeland

Op vakantie met je kinderen is natuurlijk ultiem genieten. Hoe fijn is het om een vakantiehuis te huren waar er heerlijk veel ruimte is voor de kinderen om te ravotten, rond te rennen en urenlang buiten te kunnen spelen? Zilt heeft voor jou de perfecte vakantiehuizen geselecteerd waar dit allemaal mogelijk is. Ruimte voor de kinderen, rust voor jezelf en een locatie midden in de natuur. Een vakantie in Zeeland met kinderen om nooit meer te vergeten.

 

Romantische vakantie vieren in een suite voor 2 personen

Samen genieten van een lang en romantisch weekend weg in Zeeland. Dat kan ook bij Zilt Vakanties. Heerlijk uitslapen in een suite dichtbij het strand, uitwaaien tijdens een strandwandeling en ‘s avonds dineren in een gezellig restaurantje in het dorp. Of wat dacht je van samen genieten van een heerlijke sauna op de veranda in een natuurhuisje? Ultiem onthaasten tijdens een romantisch verblijf in een tweepersoons suite en proosten op de liefde.

 

Een vakantiehuis huren in Zeeland met de hond

Op vakantie in Zeeland met je eigen hond. Je hond is natuurlijk onderdeel van je gezin. Dat begrijpen we bij Zilt vakanties maar al te goed. Daarom hebben we in ons aanbod verschillende vakantievilla’s opgenomen waar je hond meer dan welkom is! Een vrijstaand vakantiehuis met heerlijke ruime tuin waar de hond zijn energie lekker kwijt kan. En luxe vakantiehuizen dichtbij het strand waar je met jouw hond heerlijk kunt wandelen.

 

Huur een vakantiehuis voor een groep in Zeeland

Zoek je een locatie voor een zakelijk verblijf? We bieden grotere vakantievilla’s aan om groepen te kunnen ontvangen. Een luxe villa voor 8 personen in Kamperland of een fijne strandvilla voor 6 personen. Wat de groepssamenstelling ook is, als je op zoek bent naar luxe midden in de natuur, dan is een Zilt vakantievilla de juiste plek.

Met welke reis samenstelling je ook wilt genieten in Zeeland, bij Zilt vakanties maken we het mogelijk voor samenstellingen tot en met 8 personen om heerlijk vakantie te vieren in Zeeland. We ontvangen je graag in een van onze luxe vakantiewoningen!