Aan de oevers van het kalme Veerse Meer ligt het gezellige dorp Kamperland, een bestemming voor zowel jong als oud. Hier kun je de ideale vakantie beleven. De natuurlijke schoonheid van Kamperland biedt vele ontspannende en avontuurlijke activiteiten.

Vakantie in Kamperland

Het Veerse Meer is de ideale locatie voor een sportieve dag. Met meerdere opties voor watersporten heb je een ruime keuze aan plezier. Je kunt de dag gezellig afsluiten door het proeven van Zeeuwse lekkernijen in de haven van Kamperland. Kamperland biedt je als bezoeker een interessante geschiedenis, een mooie natuur en heeft voor iedereen iets te bieden. Kamperland ontdekken? Dat kan vanuit een van onze luxe vakantievilla’s.

Bij Zilt Vakanties vind je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Kamperland die voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit. Of je nu kiest voor een luxe appartement aan het water of een suite dichtbij het dorp, elke optie biedt een unieke ervaring die past bij jouw voorkeuren.

Activiteiten om van te genieten in Kamperland

Het dorp heeft een prachtige ligging aan het Veerse Meer en ligt vlakbij het Banjaardstrand, de duinen en de zee. Kamperland is daarom een plek waar je veel kunt beleven. De verscheidenheid aan activiteiten in Kamperland zorgt ervoor dat elke dag een nieuw avontuur brengt. We zetten de leukste activiteiten voor je op een rij:

Watersportplezier bij de Schotsman: voor degenen die houden van watersport en plezier is de Schotsman de plek om te bezoeken. Hier kun je jezelf uitdagen door te gaan waterskiën, wakeboarden en kneeboarden, omringd door het schilderachtige decor van het Veerse Meer.

Ontdek de natuur van de Schotsman: het betoverende natuurgebied de Schotsman biedt een mix van duinen, bossen en waterwegen. Je kunt hier wandelen of fietsen door de frisse natuur en genieten van de rust of de flora en fauna bewonderen.

Museum Veere: Museum Veere is gevestigd in twee prachtige historische gebouwen die de geschiedenis van Veere laten zien: de Schotse Huizen aan de Kaai en het monumentale Stadhuis aan de Markt. Tot de collectie behoren onder meer de unieke 16e-eeuwse Stadhuisbeelden van Veere en de beroemde vergulde beker van Maximiliaan.

Vermaak aan het water: met het Banjaardstrand in de buurt kun je fijn ontspannen, zwemmen en zonnebaden. Met uitzicht op de Oosterscheldekering is dit een bijzondere plek om af te koelen.

Ontdek meer vanuit je vakantiehuis in Kamperland

Je vakantie in Kamperland biedt ook de mogelijkheid om de omliggende gebieden te verkennen. Vanuit je luxe vakantiehuis maak je leuke uitstapjes:

Ontdek Goes: de nabijgelegen stad Goes is rijk aan geschiedenis en cultuur, met sfeervolle straatjes, boetiekjes en talloze eetgelegenheden.

Fietsen door Zeeuwse polders: de uitgestrekte Zeeuwse polders zijn perfect voor ontspannen fietstochten. Bewonder de uitgestrekte landschappen en geniet van de rustgevende natuur.

Verken de cultuur van Zeeland: ervaar de indrukwekkende Deltawerken, de schoonheid van het Nationaal Park Oosterschelde en de charme van de vele nabijgelegen dorpen en steden.

Verblijf direct aan het Veerse Meer

Onze luxe accommodaties zijn de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie direct aan het Veerse Meer. Hoe fijn is het om vanuit de zonnige tuin zo naar het meer te wandelen? We lichtten onze mooie vakantiehuizen voor je uit: Luxe vakantievilla’s direct aan het Veerse Meer.

Luxe appartementen in Kamperland

Wil je graag wakker worden met een weids uitzicht over de haven van Kamperland? Dan zit je goed in onze moderne en luxe appartementen op de Uithaven. Drink een heerlijk kopje koffie op het balkon en geniet van het achterliggende polderlandschap. Bekijk hier onze luxe appartementen direct aan de haven.

Sfeervolle suites aan de rand van het dorp

Van alle luxe voorzien en op loopafstand van het dorp liggen onze warm ingerichte suites. Het Noordzeestrand ligt op fietsafstand en ook het Veerse meer is makkelijk te bereiken. Vanaf de suites wandel je zo de polder in richting natuurgebied De Schotsman. Bekijk onze suites op loopafstand van het dorp.

Geniet van Kamperland met Zilt Vakanties

Kamperland biedt een verscheidenheid aan ervaringen voor iedereen die op zoek is naar een vakantie vol plezier en ontspanning. Avontuur of rust? Kamperland en zijn omgeving hebben het allemaal. Laat je onderdompelen in de prachtige landschappen en warme gastvrijheid van Kamperland, en geniet van onze vakantiehuizen in Kamperland. Voor een vakantie die je nog lang zal bijblijven. Bij Zilt Vakanties staan we klaar om je te verwelkomen in deze bijzondere bestemming.