Tussen natuurgebieden de Manteling en Oranjezon vind je Oostkapelle, een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Met uitgestrekte stranden en betoverende natuur, biedt Oostkapelle een ontspannende ervaring voor iedereen die op zoek is naar rust, luxe en een mooie omgeving.

Vakantie in Oostkapelle

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Oostkapelle is ongetwijfeld de prachtige natuur. Hier kun je lange wandelingen maken langs de kustlijn en genieten van de geluiden van de golven die op het strand breken.

Bij Zilt Vakanties vind je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Oostkapelle die voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit. Of je nu kiest voor een luxe strandvilla of een mooie suite aan de kust, elke optie biedt een unieke ervaring die past bij jouw voorkeuren.

Activiteiten om van te genieten in Oostkapelle

Oostkapelle heeft een prachtige ligging aan de uitgestrekte duinen en de mooie Noordzee. Je maakt er lange wandelingen of fietstochten midden in de Zeeuwse natuur. Oostkapelle is een echte familiebadplaats met veel speelplaatsen voor kinderen. Er zijn gezellige restaurants, er is een mooi dorpsplein en er zijn leuke boetiekjes waar je kunt winkelen. We zetten de leukste activiteiten voor je op een rij:

Strandwandelingen: je kunt ontspannen wandelingen maken langs de ongerepte stranden van Oostkapelle, luister naar de ruisende golven en laat de frisse zeelucht je zintuigen prikkelen.

Fietsen door de duinen: de omliggende duinen lenen zich perfect voor ontspannen fietstochten. Verken de uitgestrekte landschappen en ervaar de rustgevende natuur.

Natuurgebied Oranjezon: je kunt een bezoek brengen aan het prachtige natuurgebied Oranjezon, waar duinen, bossen en weelderige flora en fauna samenkomen. Laat je door de natuurlijke pracht betoveren.

Natuurreservaat de Manteling: een prachtig natuurreservaat is de Manteling, een oase van rust en groen. Wandel door eeuwenoude bossen en bewonder historische landhuizen.

Speeltuinen: In Oostkapelle vind je leuke buitenspeeltuinen waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Ook leuk is het Kaslokaal. Hier vermaken kinderen zich uitstekend buiten in de weelderige tuin bij de houten huisjes en op een springkussen.

Ontdek meer vanuit je vakantiehuis in Oostkapelle

Je vakantie in Oostkapelle biedt ook de mogelijkheid om de omliggende gebieden te verkennen. Vanuit je luxe vakantiehuis maak je leuke uitstapjes:

Ontdek Domburg: de nabijgelegen stad Domburg is echt een bezoekje waard. Domburg is de oudste badplaats van Zeeland met een rijke geschiedenis en cultuur. In het bruisende centrum vind je leuke winkels, boetiekjes en talloze eetgelegenheden. In de zomermaanden is er in de hoofdstraat van het centrum een markt.

Ontdek de unieke natuur van Zeeland in Terra Maris: een natuurhistorisch museum gelegen in natuurgebied de Manteling. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een kijkje achter de schermen of braakballen uitpluizen. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen.

Verken de cultuur van Zeeland: ervaar de indrukwekkende Deltawerken, de schoonheid van het Nationaal Park Oosterschelde en de charme van de vele nabijgelegen dorpen en steden.

Leuk voor kinderen: De Pannenkoekenbakker in Oostkapelle. Breng een bezoekje aan dit gezellige pannenkoekenhuis waar de kinderen een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen. Ook is er een leuke speelruimte aanwezig.

Onze luxe accommodaties vormen de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Oostkapelle. Of je nu kiest voor een strandvilla of suite, je vakantie in Oostkapelle wordt een oase van rust en ontspanning.

Luxe strandvilla in Oostkapelle

Zilt Vakanties biedt een luxe strandvilla gelegen aan de mooie Oude Domburgseweg die van Oostkapelle naar Domburg loopt. Je bent zo aan het strand of in het centrum van Oostkapelle of Domburg. Drink een heerlijk kopje koffie in de tuin en geniet van de groene omgeving.
Bekijk hier onze luxe villa op loopafstand van het strand.

Sfeervolle suites naast de strandvilla

De ligging van onze suites in Oostkapelle zorgt ervoor dat je heerlijk kunt onthaasten en tegelijkertijd de drukte en de faciliteiten makkelijk kunt opzoeken. Onze suites zijn sfeervol ingericht en je kunt lekker buiten in de zon zitten.
Bekijk onze suites op loopafstand van het strand.

Gezamenlijk genieten

Onze accommodaties in Oostkapelle lenen zich ook uitermate goed om samen te huren, voor een vakantie met familie, volwassen kinderen of vrienden. Ieder heeft dan zijn eigen plekje met eigen slaapkamer en badkamer en daarnaast in het Guest House een volwaardige keuken en in de Suites een kitchenette. Je kunt ervoor kiezen om samen te komen in de tuin of bij het Guest House onder de veranda. De Suites hebben een eigen terrasje en een gezamenlijke plek in de tuin om te relaxen.

Geniet van Oostkapelle met Zilt Vakanties

Oostkapelle biedt de mooiste vakantie ervaringen voor iedereen die op zoek is naar luxe, rust en natuur. Laat je betoveren door de schoonheid en gastvrijheid en geniet van onze vakantiehuizen in Oostkapelle. Een vakantie die je nog lang zal bijblijven. Bij Zilt Vakanties heten we je van harte welkom in deze prachtige bestemming.