Vrouwenpolder, het pittoreske dorp waar je aan twee kanten omringd bent door de Zeeuwse wateren. De ligging van dit gezellige dorp is heel bijzonder. Aan de ene kant de Noordzee met prachtige en brede stranden. Aan de andere kant ligt het schitterende Veerse meer. Je kunt vanuit het dorp makkelijk naar natuurgebied Oranjezon wandelen. Vrouwenpolder biedt je als bezoeker naast een mooie natuur, ook genoeg opties om te genieten van een actieve strandvakantie. Vrouwenpolder ontdekken? Dat kan vanuit een van onze luxe suites.

Vakantie in Vrouwenpolder

Bij Zilt Vakanties vind je stijlvol en warm ingerichte vakantiesuites in Vrouwenpolder die voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit. Onze luxe suites in het centrum van het dorp liggen op loopafstand van het Noordzeestrand en het Veerse Meer.

Activiteiten om van te genieten in Vrouwenpolder

Het dorp Vrouwenpolder heeft een prachtige ligging aan het Veerse Meer, naast natuurgebied Oranjezon en ligt aan het Noordzeestrand. Vrouwenpolder is een plek waar al het moois van Zeeland bij elkaar komt. De verscheidenheid aan natuur zorgt ervoor dat je er echt even uit bent. In Vrouwenpolder is er van alles te doen. We zetten de leukste activiteiten voor je op een rij:

  •  

Neeltje Jans: voor een leerzame dag uit kun je hét themapark van Zeeland bezoeken. Je leert hier van alles over de sterke stormvloedkering, de watersnoodramp in 1953 en de flora en fauna van het Zeeuwse water en land. Met een spectaculair aquapark een rondvaartboot, zeehonden en een aquarium is het een park voor jong en oud!

De natuur van Oranjezon: voor natuurgebied Oranjezon zijn er verschillende wandelroutes beschikbaar die je door beschutte duinvalleien, bos, duinstruweel, verstuivingen en duingrasland leiden. De historie van de Tweede Wereldoorlog vind je hier nog overal terug. Zo werden er mijnenvelden aangelegd om de Duitse stellingen te beschermen en deze werden gemarkeerd met betonnen paaltjes. Deze karakteristieke paaltjes zie je nog overal terug.

Bij strandrestaurant De Dam kun je culinair genieten. Hier zit je heerlijk aan het strand in de zon op het terras, of warm binnen met minder zonnig weer. Er hangt een fijne, ongedwongen sfeer. Tijdens een hevige storm kun je genieten van het uitzicht op zee, van passerende vissersbootjes of een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon.
Heerlijk lunchen en dineren: bij Brasserie Dune kun je terecht voor een heerlijke lunch, borrel en diner. Brasserie Dune is gevestigd in Duinhotel Breezand. In de brasserie wordt het belevingsgevoel en de hoge service van het Duinhotel doorgetrokken. Naast heerlijke gerechten biedt Dune ook een mooi assortiment aan kwaliteitswijnen, cocktails, mocktails en verrassende koffiespecialiteiten. Een heerlijke plek om te ontspannen. 

Sportief dagje uit: voor de sportievelingen onder ons is een bezoek aan Kitesurfschool Zeeland een must. Wingfoilen, flyboarden en kitesurfen kan hier allemaal. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

Ontdek meer vanuit je vakantiehuis in Vrouwenpolder

Je vakantie in Vrouwenpolder biedt ook de mogelijkheid om de omliggende gebieden te verkennen. Vanuit je luxe vakantiehuis maak je leuke uitstapjes.

Ontdek Middelburg: in de nabijgelegen levendige stad Middelburg is het goed vertoeven! De stad heeft een rijke VOC-historie en vele oude handelspandjes. Je vindt hier ook het Zeeuws Museum. De sfeervolle straatjes, zonnige terrasjes en talloze eetgelegenheden maken een bezoek meer dan waard.

Footgolf: Golfen zonder clubs, maar mét je voeten. Op een prachtig terrein met 9 holes beleef je een unieke ochtend of middag. Je scoort punten door de bal in de hole te schieten en kunt deze sportieve activiteit afsluiten met een hapje en drankje bij Loof!

Zomermarkten: in de zomermaanden is er elke woensdag een toeristische markt in het centrum van Vrouwenpolder. Het marktseizoen wordt altijd traditioneel ingeluid met de Vrouwenpolderse Dagen. Drie dagen met muziek, markt en elke avond feest in de grote tent op het dorp.

Sfeervolle suites in het dorp

Onze warm ingerichte suites zijn van alle luxe voorzien. Het Noordzeestrand ligt op loopafstand en ook het Veerse meer is makkelijk te bereiken. Vanaf de suites wandel je zo de polder in richting natuurgebied Oranjezon.
Bekijk onze suites op loopafstand van het dorp.

Geniet van Vrouwenpolder met Zilt Vakanties

Vrouwenpolder biedt een verscheidenheid aan ervaringen voor iedereen die op zoek is naar een vakantie vol plezier en ontspanning. Avontuur of rust? Vrouwenpolder en de omgeving hebben het allemaal. Laat je onderdompelen in de prachtige landschappen en warme gastvrijheid van Vrouwenpolder, en geniet van onze vakantiehuizen in Vrouwenpolder. Voor een vakantie die je nog lang zal bijblijven. Bij Zilt Vakanties staan we klaar om je te verwelkomen in deze bijzondere bestemming.