Bij Zilt Vakanties kun je genieten van avontuur en ontspanning met het hele gezin. De omgeving van onze vakantiewoningen biedt voldoende activiteiten voor zowel jong als oud. Een vakantiewoning aan het Veerse Meer huren, biedt de mogelijkheid om diverse watersporten te ervaren. Een alternatieve keuze is een vakantiewoning aan de kust, waar je kunt genieten van de zee en het Zeeuwse strand. Je kunt ook kiezen voor een natuurhuisje midden in de natuur, waarbij je echt even weg bent van de massa. Dit is heerlijk als je met het gezin even helemaal tot rust wil komen. Met Zilt Vakanties heb jij gegarandeerd een onvergetelijke’vakantie in Zeeland.

Toch is een beetje variatie tijdens je vakantie met het gezin altijd welkom, vooral op dagen met minder gunstig weer. Gelukkig zijn er tal van leuke uitjes in Zeeland te vinden. Overweeg een actief uitje aan het Veerse Meer of een educatief bezoek aan het Zeeuws Museum. Hieronder delen we tips voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland met kinderen.

Watersportplezier bij watersportcentrum De Schotsman

Voor liefhebbers van watersport is Watersportcentrum De Schotsman in Kamperland de ultieme activiteit in Zeeland met kinderen. Op het kalme Veerse Meer kun je je vaardigheden laten zien op de waterskibaan of het wakeboard. Of je kunt klimmen, klauteren en springen in het aquapark. Dat alles kan terwijl de rest van het gezin toekijkt vanaf de met gras begroeide oevers. Vervolgens kun je de dag heerlijk afsluiten tijdens een ontspannen moment bij restaurant Beau4 met uitzicht over het kabbelende water.

Ontspannen en spelen

Als je zelf wilt genieten terwijl de kinderen zich vermaken, zijn er diverse indoor en outdoor speeltuinen in Zeeland. Veel speeltuinen hebben ook een restaurant voor lunch, koffie of een lekker drankje. Vanuit onze vakantiewoningen zijn speeltuinen zoals Speelboerderij De Jonge Johannes in Serooskerke, Five Star Farm in Kamperland en Speelboerderij het Klok’uus gemakkelijk bereikbaar.

Culturele ervaringen in Middelburg

Voor een leerzame activiteit met het gezin is Middelburg de place to be. Als oude VOC-stad met een rijke geschiedenis biedt elke hoek van deze stad interessante verhalen. Je kunt de maritieme geschiedenis verkennen tijdens een vaart met Rondvaart Middelburg of ontdek de meest bijzondere plekjes met Stegentochten Middelburg.

Musea in Zeeland | Zeeuws Museum Viorella Luciana | Zilt vakanties

          *foto: Viorella Luciana Zeeuws Museum

Avontuur in Vlissingen

Een dag in de levendige stad Vlissingen biedt diverse kinderactiviteiten. Daarbij kan een bezoek aan het Maritieme muZEEum niet ontbreken. Je kunt er terecht voor interactieve tentoonstellingen en boeiende verhalen over vroeger. Voor binnenactiviteiten moet je bij het Dock Fun & Event center zijn, waar je kunt bowlen, lasergamen en springen in het trampolinepark.

*als je online je tickets koopt voor het muZEEum, kun je de code HOTELFRIEND gebruiken voor 10% korting!

Leren over dieren

In Zeeland vind je ook diverse kleine dierentuinen. Hier kunnen de kinderen leren over vlinders, slangen of spinnen. In Kwadendamme vind je de Berkenhof Tropical Zoo. In deze dierentuin kunnen de kinderen tropische dieren vinden, leren over dino’s, spelen met water of klimmen en klauteren in de Kids Jungle. Dat alles kan terwijl je op het terras zelf heerlijk geniet van een kopje koffie.

Culinaire ontdekkingen voor het hele gezin

Een vakantie is niet compleet zonder culinaire ervaringen. Daarom kun je lokale Zeeuwse specialiteiten proeven zoals verse zeevruchten of een Zeeuwse bolus bij een lokale bakker. In Yerseke, de bron van heerlijke zeevruchten, kun je bij diverse restaurants genieten van wat de zee en de Oosterschelde te bieden hebben, bijvoorbeeld bij De Oesterij. Bij de Oesterij kun je de oester niet alleen proeven, je kunt ook leren over het groeiproces.

 

een onvergetelijke Zilt-vakantie

Een vakantie in Zeeland met de kinderen belooft bij Zilt Vakanties een onvergetelijke ervaring te worden. Met een overvloed aan kindvriendelijke activiteiten, uitjes voor het hele gezin en boeiende culturele ontdekkingen, is Zeeland de ideale bestemming voor gezinnen die samen willen ontdekken, ontspannen en mooie herinneringen willen maken. Plan vandaag nog je vakantie in een van onze luxe vakantiewoningen en ontdek de magie van Zeeland met je dierbaren!

Wil je meer tips voor activiteiten met de kinderen bekijken? Download dan ook zeker onze Zilt Vakanties app!