Een vakantiehuisje weg van de massa, een vakantiehuisje middenin de natuur. Een vakantie in een natuurhuisje bij Zilt Vakanties is niet zomaar op vakantie gaan, het is een manier van vakantie vieren.

Tot rust komen, dat is wat je doet in een van onze prachtige natuurhuisjes. Bij ons vind je jouw perfecte natuurhuisje in Zeeland. Of je nu op zoek ben naar een natuurhuisje met sauna of een natuurhuisje aan het water, bij Zilt Vakanties ben je aan het juiste adres.

Maar wat is nu precies een natuurhuisje? En waar vind ik die natuurhuisjes dan precies? En welke kan ik het beste kiezen? Geen zorgen! Wij leggen het je uit.

Waarom een van onze natuurhuisjes huren?

In een natuurhuisje bevind je je in een vakantiehuisje waar je volledig omringd bent door de natuur. Meestal liggen deze natuurhuisjes op een plek waarbij je weg bent van de massa. Je kunt je heerlijk terugtrekken uit alle hectiek van het dagelijkse leven. Je kunt genieten van de rust en van elkaar, midden in de natuur.

Onze natuurhuisjes

Bij Zilt Vakanties vind je diverse natuurhuisjes. In Kortgene vind je onze Oyster Lodge, View Lodge en Cozy Country Cottage. Deze gezellige huisjes staan niet alleen midden in de prachtige natuur, ze zijn ook vernoemd naar de natuur. Elk huisje heeft een eigen inrichting, diverse voorzieningen en dus ook een eigen sfeer.

View Lodge

Als je op zoek bent naar een natuurhuisje met sauna, dan is onze View Lodge de perfecte plek. ’s Ochtends kun je hier heerlijk wakker worden van de fluitende vogels op het terrasje. Je kunt genieten van de omliggende natuur en vervolgens de dag afsluiten in je eigen privé sauna van waaruit je ook weer uitkijkt op de natuur.

Lees meer

COZY COUNTRY COTTAGE

Liever gewoon even tot rust komen met zijn tweetjes? Of ben je opzoek naar een natuurhuisje met de hond? Kies dan voor onze Cozy Country Cottage. Dit is de ideale locatie voor als je op zoek bent naar een vakantie met de hond. Dit natuurhuisje aan het water heeft ook een prachtige omgeving om met de hond te wandelen.

Lees meer

OYSTER LODGE

Een ander romantisch natuurhuisje is onze Oyster Lodge. Ook dit is een natuurhuisje aan het water. Het huisje is wat hoger gebouwd en heeft daardoor een steigertje boven het water en een klein privé ‘strandje’. Het uitzicht over het water zorgt ervoor dat je ‘s ochtends volledig ontspannen wakker wordt en ’s avonds weer ontspannen gaat slapen.

Lees meer

HEERLIJKHEID VLIETENBURG

Net buiten het idyllische dorpje Wissenkerke, direct aan natuurgebied Het Bokkegat, is een kleinschalig vakantiepark gerealiseerd midden in de natuur. Hier staan 21 prachtige natuurhuisjes, allemaal met een eigen sfeer. De een kijkt uit over het natuurgebied, de ander over de landerijen en de ander weer over diverse prachtige waterpartijen. Bij Heerlijkheid Vlietenburg kom je helemaal tot rust midden in de natuur. 

*De natuurhuisjes op Heerlijkheid Vlietenburg zijn waarschijnlijk vanaf maart 2024 te boeken

Lees meer

Boek nu jouw favoriete natuurhuisje aan zee!

Kortom, een natuurhuisje is niet zomaar een slaapplaats tijdens je vakantie, het is een manier van vakantie vieren. Bij Zilt Vakanties vind je de leukste natuurhuisjes in Zeeland. Weg van de massa, in de natuur, rust en ruimte, dat vind je bij de natuurhuisjes van Zilt Vakanties.