Een luxe vakantiehuis in Zeeland met je hond

Wil jij samen met je hond genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust? Lekker uitwaaien op het strand? Heerlijk kilometers wandelen in de duinen, bossen, over het natte zand en afsluiten met een drankje op het terras? Dat snappen we bij Zilt vakanties maar al te goed. Bij ons kun je onbezorgd genieten in een vakantiehuis in Zeeland met de hond.
BEKIJK onze vakantiehuizen

Vakantie met de hond

Een vakantie vieren met het hele gezin, daar hoort de hond natuurlijk ook bij. Bij Zilt Vakanties is een huisje in Zeeland met de hond gewoon mogelijk!
De omgeving van onze vakantiehuizen in Zeeland leent zich perfect voor mooie wandelingen. Kilometers strand waar de hond heerlijk kan rennen, spelen en zwemmen. Uitwaaien, wandelen en heerlijk samen zijn.

De hond is welkom in Zeeland!

Bij de meeste strandpaviljoens zijn honden van harte welkom. Vaak staat de bak met water voor de hond al klaar. Maar naast het strand kun je nog veel meer plekken ontdekken in Zeeland met de hond. Er zijn talloze natuurgebieden waar je met de hond naartoe kunt en waar de hond mag loslopen. In alle Zeeuwse steden zijn zelfs speciale losloopgebieden.
Een selectie van onze vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor het verblijf van je hond.

Zilt Luxe vakantiehuizen met de hond!

Zoekt u een luxe huisje met de hond in Zeeland? Zilt vakanties biedt een ruime selectie aan luxe vakantiehuisjes in Zeeland waar je hond meer dan welkom is. Veel van onze luxe vakantiehuizen bevinden zich op loopafstand van het strand met veel ruimte en een prachtige tuin. Bekijk hier alle accommodaties waar de hond welkom is.

Huisdieren toegestaan

Luxe vakantiehuizen

Zorgeloos genieten in een luxe recreatiewoning in de buurt van de kust, aan het Veerse meer of in de natuur? Wij bieden vakantiewoningen te huur aan in Kamperland en Oostkapelle in Zeeland.
BEKIJK ONS AANBOD

Verhuur

Denkt u erover uw vakantiewoning te gaan verhuren? Zilt Vakanties is uw professionele en transparante partner bij de verhuur en beheer van vakantiewoningen. Wanneer u de verhuur van uw kostbare vakantiewoning wilt (doen laten) verzorgen door een derde, dient uw vertrouwen te zijn gewaarborgd. Vertrouwen is de basis van Zilt Vakanties.
Meer informatie over verhuur?