Over Zilt Vakanties

Zilt Vakanties is ontstaan uit de wens om huurders een onbezorgde en luxe Zeeuwse vakantie te kunnen bieden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk contact, service en kwaliteit. Onze eigen ervaringen in Zeeland delen wij graag met eenieder die verblijft in de vakantiewoningen die wij aanbieden.

BEKIJK alle vakantiehuizen

Wonen en werken in Zeeland

Al jaren wonen en werken wij zelf met veel plezier op Walcheren en Noord-Beveland. We genieten er enorm van om lange wandelingen te maken met onze hond op de brede stranden aan de Noordzee, in een van de vele natuurgebieden die Zeeland te bieden heeft of aan het Veerse Meer.

We gaan graag uit eten met ons gezin in een van de gezellige restaurants in de dorpjes langs de kust, in het centrum van Middelburg of Goes of aan de Vlissingse boulevard. Er is altijd wel ergens een leuk en lekker plekje te vinden. In de zomer fietsen en wandelen we veel en ook wij ontdekken nog steeds nieuwe plekjes om te ontspannen, te watersporten en een terrasje te pakken.

Onthaasten

De eindeloze vergezichten, rust en ruimte vindt u in Zeeland. Bos en duinen, zon, zee en strand, maar ook regen en wind. In alle seizoenen is er iets moois te beleven. Is het even wat minder weer, dan bieden de vakantiehuizen van Zilt Vakanties u alle rust en luxe.

Boek of verhuur uw vakantiehuis in Zeeland

U kunt uw vakantie in het prachtige Zeeland zelf online samenstellen, kies hier uw vakantiewoning en boek simpel en veilig bij Zilt vakanties. Wij bieden verschillende luxe vakantiehuizen aan in Zeeland en ons aanbod op Kamperland en daarbuiten wordt continu uitgebreid. Neem gerust contact op als u een specifieke vraag heeft, een afwijkende datum wilt boeken of wanneer u gewoon graag wat meer informatie wenst te ontvangen. Wij zijn per e-mail en telefonisch te bereiken.

Denkt u erover uw vakantiewoning te gaan verhuren? Zilt Vakanties is uw professionele en transparante partner bij de verhuur en beheer van vakantiewoningen. Wanneer u de verhuur van uw kostbare vakantiewoning wilt (doen laten) verzorgen door een derde, dient uw vertrouwen te zijn gewaarborgd. Vertrouwen is de basis van Zilt Vakanties.