Over Zilt Vakanties

Zilt Vakanties is ontstaan uit de wens om huurders een onbezorgde en luxe Zeeuwse vakantie te kunnen bieden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk contact, service en kwaliteit. Onze eigen ervaringen in Zeeland delen wij graag met eenieder die verblijft in de vakantiewoningen die wij aanbieden.

BEKIJK alle vakantiehuizen

Wonen en werken in Zeeland

Al jaren wonen en werken wij zelf met veel plezier op Walcheren en Noord-Beveland. We genieten er enorm van om lange wandelingen te maken met onze hond op de brede stranden aan de Noordzee, in een van de vele natuurgebieden die Zeeland te bieden heeft of aan het Veerse Meer.

We gaan graag uit eten met ons gezin in een van de gezellige restaurants in de dorpjes langs de kust, in het centrum van Middelburg of Goes of aan de Vlissingse boulevard. Er is altijd wel ergens een leuk en lekker plekje te vinden. In de zomer fietsen en wandelen we veel en ook wij ontdekken nog steeds nieuwe plekjes om te ontspannen, te watersporten en een terrasje te pakken.

Lees onze blogs over zeeland

Onthaasten

De eindeloze vergezichten, rust en ruimte vindt u in Zeeland. Bos en duinen, zon, zee en strand, maar ook regen en wind. In alle seizoenen is er iets moois te beleven. Is het even wat minder weer, dan bieden de vakantiehuizen van Zilt Vakanties u alle rust en luxe.

Ilona | Zilt Vakanties

Ilona

Mijn ervaring zorgt ervoor dat ik een echt recreatief specialist ben. Met veel liefde en passie zorg ik ervoor om zowel onze gasten als onze eigenaren volledig te ontzorgen.

Lisa | Zilt Vakanties

Lisa

In mijn werkzaamheden inspireer ik onze gasten een vakantie in Zeeland te boeken. Dit doe ik door zowel onze vakantiewoningen als de omgeving te promoten.

Hetty | Zilt Vakanties

Hetty

Met veel ervaring op zak voer ik met veel liefde mijn werk uit. Ik doe er alles aan om onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven in de mooiste vakantieplek van Nederland.

Molly | Zilt Vakanties

Molly

Mijn vier voetjes maken mijn collega’s elke dag weer blij. Soms zie je mij als fotomodel voorbij komen en soms houd ik mijn baasje gezelschap op een drukke werkdag.

Boek of verhuur uw vakantiehuis in Zeeland

U kunt uw vakantie in het prachtige Zeeland zelf online samenstellen, kies hier uw vakantiewoning en boek simpel en veilig bij Zilt vakanties. Wij bieden verschillende luxe vakantiehuizen aan in Zeeland en ons aanbod op Kamperland en daarbuiten wordt continu uitgebreid. Neem gerust contact op als u een specifieke vraag heeft, een afwijkende datum wilt boeken of wanneer u gewoon graag wat meer informatie wenst te ontvangen. Wij zijn per e-mail en telefonisch te bereiken.

Heeft u een vakantiewoning in Zeeland en denkt u erover deze te verhuren? Dan is Zilt Vakanties dé aangewezen partner.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij Zilt Vakanties staat vertrouwen en het ontzorgen van de verhuurder centraal.