Molenweg 38 Suite Silk

Suite Kamperland

Moderne en sfeervolle 4-persoons Suite Silk in het prachtige Kamperland! Aan de rand van het dorp en op loopafstand van alle faciliteiten vind je deze moderne Suite. Het Noordzeestrand ligt op fietsafstand en ook het Veerse meer is makkelijk te bereiken. De Suite is van alle luxe voorzien en beschikt over een eigen tuintje. Er is een gezellige en lichte woonkamer met open keuken, een badkamer met douche wastafel en een toilet en een ruime hal. Er is een klein oventje (om broodjes af te bakken of een pizza op te warmen) en een elektrisch kookplaatje met 2 pitten. Op de verdieping is er een ouderslaapkamer en met een wandje is een gedeelte met nog 2 slaapplaatsen afgescheiden.

Nu Boeken

Vrijstaand vakantiehuis

Aan de rand van het dorp en op loopafstand van alle faciliteiten vind je deze moderne Suite. Het Noordzeestrand ligt op fietsafstand en ook het Veerse meer is makkelijk te bereiken. De Suite is van alle luxe voorzien en beschikt over een eigen tuintje. Er is een gezellige en lichte woonkamer met open keuken, een badkamer met douche wastafel en een toilet en een ruime hal. Er is een klein oventje (om broodjes af te bakken of een pizza op te warmen) en een elektrisch kookplaatje met 2 pitten. Op de verdieping is er een ouderslaapkamer en met een wandje is een gedeelte met nog 2 slaapplaatsen afgescheiden.

Kamperland is een geliefd toeristendorp waar wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en watersporters hun hart kunnen ophalen.

Ook als je gewoon zin hebt om even te relaxen en een terrasje te pakken, is deze locatie zeer geschikt.Vanaf de Suite wandel je zo de polder in richting natuurgebied De Schotsman. Aan de andere kant loop je naar het dorp met een winkelcentrum met twee supermarkten en gezellige restaurants in het centrum en aan de haven.

De locatie is top, je zit privé en toch dichtbij alles. Heerlijk genieten in het mooie Zeeland!

Honden niet toegestaan. Babybedje en kinderstoel standaard aanwezig.

In de omgeving

VAKANTIEHUIZEN NOORD-BEVELAND

Bekijk onze vakantiehuizen in Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Bekijk alle huizen