Reigerlaan 21

Villa Noord-Beveland

Toplocatie! Vrijstaande 10-persoons woning direct aan het Veerse Meer met eigen aanlegsteiger (gedeeld met de buren). Op een van de mooiste locaties van Zeeland vind je deze fantastische en unieke villa direct aan het Veerse meer. Wie droomt er niet van: direct vanuit je tuin loop je het Veerse meer in of je privésteiger op naar je eigen boot. Vanaf je eigen steiger vaar je het meer over naar het historische en pittoreske stadje Veere, waar je kunt wandelen en lunchen. Dan vaar je weer terug naar je prachtige vakantiehuis met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime keuken met uitzicht op de tuin.

Nu Boeken

Vrijstaand vakantiehuis

Er is voldoende parkeerruimte, speelruimte in de tuin en de rust en vrijheid geven een ultiem vakantiegevoel.

De bedden zijn opgemaakt, in de zomer staan de tuintafels klaar en in de winter kun je heerlijk rondom het haardvuur zitten met je familie. Een werkelijk fantastisch familiehuis en een geschikte plek om met een stel vrienden het glas te heffen op een moment van rust en gezelligheid.

Boekingen op aanvraag. Honden op aanvraag. Oppervlakte woning 216 m2

Vriendengroepen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan.

In de omgeving

VAKANTIEHUIZEN NOORD-BEVELAND

Bekijk onze vakantiehuizen in Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Bekijk alle huizen