Schoolstraat 1 Duosuite

Suite Walcheren

Vanaf dit moderne en compleet nieuwe verblijf in het centrum van Vrouwenpolder kun je wandelen naar het strand en de restaurants. Op de hoek van de Dorpsdijk en de Schoolstraat is in een bestaand gebouw een beach boutique hotel gerealiseerd, met 2 familiesuites en één duosuite. De gelegenheid biedt een gezamenlijke speelruimte voor kinderen en een gedeelde (afgesloten) tuin met trampoline. Vrouwenpolder is een geliefde badplaats met het Noordzeestrand en het Veerse Meer op loopafstand.

Nu Boeken

Heerlijke familiesuite in het centrum van Vrouwenpolder

Je kunt je heerlijk vermaken op het strand of mooie fietstochten maken richting Veere, Oostkapelle en Domburg of de andere kant op over de Oosterscheldekering. Natuurgebied Oranjezon ligt om de hoek en hier kun je prachtige wandelingen maken. Watersport beleef je hier natuurlijk volop! Je kunt windsurfen, kitesurfen, wingfoilen en nog veel meer. In de directe omgeving kun je fietsen of bootjes huren.

Duosuite Sand is geschikt voor 2 volwassenen. Desgewenst kan daar nog een babybedje worden bijgeplaatst. Duosuite Sand bevindt zich op de begane grond. Er is een gezellig zitje met open keuken met een kookplaat en koelkast. In dezelfde ruimte, achter een scheidingswand, is er een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche en toilet, de wastafel is in de slaapruimte te vinden.

In de zomer van 2023 zal de gedeelde (afgesloten) tuin met een trampoline gereed zijn. Gratis parkeren om de hoek op een ruime openbare parkeerplaats. De ingang is gezamenlijk, daarna kom je via een afgesloten deur in je eigen suite. Het geheel is sfeervol en gezellig ingericht, je voelt je er meteen thuis. Iedere suite heeft een volwaardige keuken en badkamer. Je kunt iedere suite apart huren, maar de gelegenheid leent zich ook uitermate goed om in zijn geheel te huren, voor een vakantie met familie of vrienden. Ieder heeft zijn eigen plekje met eigen slaapkamer, badkamer en keuken. Je kunt ervoor kiezen om samen te komen in de tuin of de gemeenschappelijke speelkamer. Naast de speelkamer is een wasruimte met wasmachine, die voor alle 3 de suites beschikbaar is.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen televisie.

In de omgeving

Vakantiehuizen Walcheren

Bekijk onze vakantiehuizen in Walcheren en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Walcheren via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Walcheren zijn: Domburg, Oostkapelle, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle, Zoutelande, Middelburg, Vlissingen.

Bekijk alle huizen