Uithaven 10B

Appartement Noord-Beveland

Design appartement met uitzicht over de haven van Kamperland Luxueus ingericht appartement met uitzicht over de haven van Kamperland. Door de floor to ceiling windows, is het appartement heel licht. Vanuit de woonkamer is er zicht op het water en vanuit de slaapkamer is er weids uitzicht over het polderlandschap. Het centrum van Kamperland is om de hoek en het Noordzeestrand is ook gemakkelijk te bereiken. Vanuit de haven zit je zo op het Veerse Meer, voor watersporters een ideale locatie.

Nu Boeken

Vrijstaand vakantiehuis

Luxueus ingericht appartement met uitzicht over de haven van Kamperland. Door de floor to ceiling windows, is het appartement heel licht. Vanuit de woonkamer is er zicht op het water en vanuit de slaapkamer is er weids uitzicht over het polderlandschap. Het centrum van Kamperland is om de hoek en het Noordzeestrand is ook gemakkelijk te bereiken. Vanuit de haven zit je zo op het Veerse Meer, voor watersporters een ideale locatie.

Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer met open keuken en daaraan grenzend een balkon. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en er is een apart toilet. Er is op de begane grond een berging, die gebruikt kan worden voor het stallen van fietsen. Er is een priv√©parkeerplaats met ruimte voor twee auto’s.

In de omgeving

VAKANTIEHUIZEN
NOORD-BEVELAND

Bekijk onze vakantiehuizen in Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Bekijk alle huizen