Over Domburg

De badplaats Domburg heeft brede, schone stranden. Domburg is onderscheiden door de European Spas Association en het Deutsche Heilbäderverband als heilzame zeebadplaats van Nederland.
In 1834 is het allemaal begonnen. Twee dames namen voor het eerst een zeebad met badkoetsen, om te ‘kuren’. Het kuren werd beschouwd als een nieuwe geneeskundige methode. Badgasten kwamen steeds vaker naar Domburg voor de heilzame kracht van het zeewater en om te genieten van de omgeving, het strand en de schone zeelucht.

Omgeving Aanbod

Domburg en omgeving

Naast kilometers aan zandstranden en verschillende leuke winkels heeft Domburg ook op culinair vlak veel te bieden. In de hoofdstraat en langs het strand vind je een diversiteit aan restaurants en cafe’s. Ben je een echte bourgondiër of juist die fijnproever? Dan biedt Domburg jouw de keuze van gezellige informele eetcafé’s tot luxe restaurants. Wil je lekker actief bezig zijn in Domburg? Dat kan middels de vele mooie fiets- en wandelroutes, de surfschool en een prachtige golfbaan. Sluit de dag heerlijk af in een van onze vakantiehuizen.

Culinair

Vakantievillas in Zeeland | Badpaviljoen Domburg | Zilt Vakanties

Culinair

Badpaviljoen Domburg

Mooie gerechten & geweldige smaak en dat allemaal direct aan zee. Geniet van het heerlijke eten en prachtige uitzicht. Voor liefhebbers van lekker eten en bijzondere wijnen. Veel vis, veel smaak, veel aandacht. Ze maken het altijd en voor iedereen bijzonder!

Alle culinair

Actief

Golfen in Zeeland | Zilt Vakanties

Actief

Golfbaan Domburg

De Domburgsche is een echte linksbaan. Je loopt hier heerlijk langs de duinen van Domburg. De Domburgsche Golfbaan is een ontwerp van de golfprofessional E.C. Warren en werd in 1914 in gebruik genomen. De huidige baan ligt nog op dezelfde plaats en is daarmee een van de oudsten in Nederland.

Alle actief

Natuur

Wandeling in Zeeland | Luxe wandelvakantie | Zilt Vakanties

Natuur

De Hoge Hil

De Hoge Hil is het hoogste duin van Domburg en biedt een prachtig uitzicht over het dorp, het strand, de duinen en de zee. Dat zal Piet Mondriaan ook gedacht hebben, begin 20e eeuw. Op de Hoge Hil schilderde hij in de zomer van 1909 en plein air op karton het schilderij ‘Zee na zonsondergang’.

Alle natuur

Ons aanbod op Walcheren

Vakantiehuizen Walcheren

Bekijk onze vakantiehuizen in Walcheren en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Walcheren via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Walcheren zijn: Domburg, Oostkapelle, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle, Zoutelande, Middelburg, Vlissingen.

Alle woningen op Walcheren