Over Kamperland

Kamperland is de grootste kern op het eiland Noord-Beveland. Het is in de loop der jaren van een landbouwdorp uitgegroeid tot een toeristisch dorp. Met name watersporters komen hier graag. De Uithaven Kamperland is een populaire jachthaven die centraal in het dorp ligt. Alles ligt op loopafstand.

Met de 36 kilometer lange fietsroute ‘Ontdek Noord-Beveland’, kom je langs alle dorpen en inlagen van het eiland. Zoals bijvoorbeeld de Oosterscheldekering, het Veerse Meer en de haven.

Omgeving Aanbod

Omgeving

In het gezellige Zeeuwse dorp Kamperland zijn diverse winkeltjes en restaurants te vinden. Het dorp heeft een ideale ligging direct aan het Veerse Meer. Met de fiets ben je zo bij de duinen, het Noordzeestrand, Nationaal Park de Oosterschelde en andere natuurgebieden. Vanuit een vakantiehuisje in Kamperland kun je heerlijk genieten van al deze locaties!

Culinair

Brasserie Blush | Luxe vakantievilla huren in Zeeland | Zilt Vakanties

Culinair

Blush Kamperland

Lekker uit eten, samenzijn en genieten, daar gaan we voor. Bij Brasserie Blush in Kamperland heeft u zowel vanaf het terras als van binnenuit een prachtig uitzicht op de luxe jachthaven Marina Kamperland.

Alle culinair

Actief

Actief

Kinderen Kamperland

Het Veerse Meer is een waar watersportparadijs. Watersporters kunnen zowel op het Veerse Meer als in de Noordzee en op de Oosterschelde terecht voor windsurfen, kitesurfen, suppen, zeilen enz. Er zijn ook mogelijkheden om een waterscooter of een sloepje te huren en de durfals kunnen nu ook flyboarden op het Veerse Meer.

Alle actief

Natuur

Schotse Hooglanders in Zeeland | De Schotsman | Zilt Vakanties

Natuur

De Schotsman

De Schotsman is een natuurgebied in Zeeland, gelegen in de gemeente Noord-Beveland. Het gebied bestaat uit een aantal meren en plassen, een bos en een aantal heidevelden. Het gebied is ongeveer 300 hectare groot en is een Nationaal Landschap.

Alle natuur

Ons aanbod op Noord-Beveland

Vakantiehuizen
Noord-Beveland

Bekijk onze vakantiehuizen op Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Alle woningen op Noord-Beveland