Over Oostkapelle

Oostkapelle is het kleine zusje van Domburg en inmiddels uitgegroeid tot net zo’n geliefde plek als Domburg. Oostkapelle grenst aan twee natuurgebieden: De Manteling en Oranjezon. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast is Oostkapelle een echte familiebadplaats met veel speelplaatsen voor kinderen. Er zijn gezellige restaurants, er is een mooi dorpsplein en er zijn leuke boetiekjes waar je kunt winkelen.

De bijzondere bomenlanen tussen Oostkapelle en Domburg zijn bij veel mensen bekend. De Oude Domburgseweg is een mooie fiets- of wandelroute, waar je op verschillende plekken kunt kiezen om door het bos, daarna over de duinen op het strand te komen. In Oostkapelle zul je je niet snel vervelen, terwijl er een heleboel plekken zijn waar je de rust kunt vinden en je je kunt terugtrekken in de natuur.

Omgeving Aanbod

Omgeving

Liefhebbers van strand kunnen in Oostkapelle hun hart ophalen. Je vindt hier een van de breedste stranden van Nederland waar je heerlijk kunt wandelen. Oostkapelle is een echte familiebadplaats met veel speelplekken voor kinderen. Breng een bezoek aan Terra Maris, Kasteel Westhove of strand Berkenbos. Wij bieden in Oostkapelle meerdere vakantiehuizen aan. Slow Living in Oostkapelle bevindt zich op loopafstand van het Noordzeestrand en in dit prachtige luxe vakantiehuis komt u helemaal tot rust. De vrijstaande vakantiewoning in Oostkapelle kunt u nu online huren via Zilt Vakanties. Bekijk het volledige aanbod van vakantiehuizen in Oostkapelle.

Culinair

Culinair

Boschhoek Oostkapelle

Geweldige locatie om heerlijk te lunchen en/of te dineren. De gasten kunnen lunchen of dineren onder de druiven op het terras of binnen in het gezellige restaurant.De koks koken met liefde voor u met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten.

Alle culinair

Actief

Vissen in Zeeland ondergaande zon | Luxe vakantievilla huren | Zilt Vakanties

Actief

Strand oostkapelle

Strand Oostkapelle staat vooral bekend om zijn karakteristieke paalhoofden, kenmerkende strandhuisjes en de gezellige relaxte sfeer. Het strand bij Oostkapelle is een van de breedste van Nederland. De ideale plek voor een wandeling tijdens de ondergaande zon.

Alle actief

Natuur

Natuurreservaat de Manteling in Zeeland | Vakantiehuis huren | Zilt Vakanties

Natuur

De Manteling

De Manteling van Walcheren is het meest afwisselende kustgebied van Zeeland. Het natuurgebied is één van de weinige plekken waar je in het landschap kunt zien hoe duinen op een natuurlijke wijze ontstaan en veranderen. Door de unieke werking van wind en water zie je er hoge duinen, natte duinvalleien en droge grasduinlanden.

Alle natuur

Ons aanbod op Walcheren

Vakantiehuizen Walcheren

Bekijk onze vakantiehuizen in Walcheren en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Walcheren via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Walcheren zijn: Domburg, Oostkapelle, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle, Zoutelande, Middelburg, Vlissingen.

Alle woningen op Walcheren