Over Vrouwenpolder

Vrouwenpolder is een gezellig dorpje met veel terrasjes en winkeltjes. Je wandelt via een prachtig duinpad naar het strand, de natuur is daar wonderschoon. Ook het Veerse meer en natuurgebied Oranjezon vind je om de hoek. De ligging van Vrouwenpolder is heel bijzonder, omdat het aan twee kanten omringd is door water. Aan de ene kant de Noordzee met prachtige en brede stranden. Hier kun je op verschillende plekken kitesurfen en blowkarten. Aan de andere kant ligt het Veerse meer. Hier kun je volop verschillende watersporten beoefenen: windsurfen, waterskiën, paddleboarden en tegenwoordig zelfs wingfoilen. Er zijn verschillende leuke zandstrandjes en grasweides waar je van de zon en het water kunt genieten.

Omgeving Aanbod

Omgeving

Een belangrijke attractie in Vrouwenpolder is Deltapark Neeltje Jans. Dit themapark met informatiecentrum leert je meer over de deltawerken. In het park kun je talloze activiteiten ondernemen, zoals een rondvaart maken, een zeehondenshow bijwonen, een aquarium bekijken of een waterpark bezoeken. Kom je met de hele familie naar een vakantiehuis in Vrouwenpolder? Dan mag je een bezoek aan Neeltje Jans zeker niet overslaan!

Culinair

Restaurants in Zeeland | Brasserie Dune | Zilt Vakanties

Culinair

Brasserie Dune

Brasserie Dune staat voor heerlijke lunch-, borrel- en dinermogelijkheden. Het luxe Duinhotel Breezand ligt direct achter de duinen met het weidse strand en een aantal mooie natuurgebieden op loopafstand. In onze Brasserie wordt het belevingsgevoel en de hoge service van het Duinhotel doorgetrokken. Bij binnenkomst straalt het interieur van Dune rust, comfort, strand, zee en luxe uit. Met deze elementen in de hoofdrol staat het team van Dune met veel plezier voor u klaar!

Alle culinair

Actief

Kitesurfen Vrouwenpolder | Luxe vakantievilla huren in Zeeland | Zilt Vakanties

Actief

Kitesurfen

Het strand van Vrouwenpolder is de grootste kitesurfspot die de provincie Zeeland rijk is. De zandplaten zorgen met hoog water voor een binnenmeer dat perfect is voor beginnerslessen kitesurfen maar ook voor freestylers vanwege het vlakke en ondiepe water. Kitesurfers die liever in de golven varen kunnen terecht op zee. Het gehele strand is een mooi zandstrand waar relatief weinig schelpen liggen.

Alle actief

Natuur

Natuurgebied Oranjezon in Zeeland | Wilde paarden | Zilt Vakanties

Natuur

Oranjezon

Voor Natuurgebied Oranjezon zijn er verschillende wandelroutes beschikbaar die je door beschutte duinvalleien, bos, duinstruweel, verstuivingen en duingrasland leiden. Dit afwisselende landschap maakt Oranjezon een belangrijk leefgebied van veel duinplanten- en diersoorten. Met een beetje geluk ontmoet je er een damhert of ree! Dichterbij zee wandel je langs helmgras en hoor en zie je regelmatig de zee tussen de duinen door.

Alle natuur

Ons aanbod op Walcheren

Vakantiehuizen Walcheren

Bekijk onze vakantiehuizen in Walcheren en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Walcheren via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Walcheren zijn: Domburg, Oostkapelle, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle, Zoutelande, Middelburg, Vlissingen.

Alle woningen op Walcheren