Kamperland haventje | Zomer in Zeeland | Zilt Vakanties

Over Wissenkerke

Wissenkerke is een prachtig wandel- en fietsdorp in de buurt van een aantal rustige familiestranden. Het dorp Wissenkerke is de hoofdplaats van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Wissenkerke is een oase van rust en ligt vlakbij de Oosterschelde en Waterpark Neeltje Jans. Niet ver het dorp liggen verschillende natuurgebieden. Je treft hier een grote variatie aan flora en fauna. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Wissenkerke kun je dus ook heerlijk fietsen en wandelen!

Omgeving Aanbod

Omgeving

Noord-Beveland is omgeven door het water van de Noordzee, het Veerse Meer en Nationaal Park Oosterschelde. De streek is daardoor ook erg populair onder watersportliefhebbers. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Wissenkerke kun je dan ook uitstekend varen, zeilen, surfen, roeien, kanoën en duiken. De Oesterput is een echte aanrader voor ervaren duikers. Het is een relatief onbekende plaats om te duiken, waardoor het er erg rustig is. Je kunt in en rondom de Oesterput tevens goed wandelen en verschillende vogels spotten, zoals futen, meerkoeten, kuifeenden en zelfs visarenden! Neeltje Jans is een ideaal dagje uit wanneer je met kinderen in een vakantiehuis van Zilt vakanties in Wissenkerke verblijft.

Culinair

De Kroon horeca Wissenkerke | Luxe vakantievilla huren | Zilt vakanties

Culinair

De Kroon

Voor een goed kopje koffie, koel getapt biertje, een maaltijdbroodje of een verfrissende ijscoupe bezoekt u het zonnige caféterras van de Kroon. Komt u op bezoek met de hond, dan verwennen we deze graag met een een bakje water en een koekje erbij.

Alle culinair

Actief

Fietsvakantie met kinderen | Luxe vakantiehuis huren in Zeeland | Zilt Vakanties

Actief

Fietsen en wandelen

Kilometers wandel- en fietspaden liggen voor u klaar. Stippel met het knooppuntennetwerk de ideale route uit of kies voor een van de themaroutes, bijvoorbeeld die van de ‘zilte zaligheden’. Ontdek de unieke natuur, rustige boerenlandpaden of het waanzinnig brede strand.

Alle actief

Natuur

Vakantiehuizen in Wissenkerke - Bezoek aan Nationaal Park de Oosterschelde

Natuur

Nationaal park de oosterschelde

Uitgestrekte slikken, schorren en diepe getijdengeulen vind je in nationaal park de Oosterschelde. Het park biedt een rijke verscheidenheid aan planten en dieren. Door het dynamische ecosysteem is het een paradijs voor natuurliefhebbers en vogelspotters. 

Alle natuur

Ons aanbod op Noord-Beveland

Vakantiehuizen
Noord-Beveland

Bekijk onze vakantiehuizen op Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Alle woningen op Noord-Beveland