Over Wissenkerke

Wissenkerke is een prachtig wandeldorp in de buurt van een aantal rustige familiestranden. Het dorp Wissenkerke is de hoofdplaats van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Wissenkerke is een oase van rust en heeft een eigen haven, waardoor watersportliefhebbers hier naar hartenlust kunnen varen en zeilen. Het ligt daarnaast vlakbij de Oosterschelde en Waterpark Neeltje Jans. Niet ver het dorp liggen verschillende natuurgebieden. Je treft hier een grote variatie aan flora en fauna. Een ideaal gebied voor wandelaars en fietsers. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Wissenkerke kun je dus ook heerlijk fietsen en wandelen!

Omgeving Aanbod

Omgeving

Noord-Beveland is omgeven door het water van de Noordzee, het Veerse Meer en Nationaal Park Oosterschelde. De streek is daardoor ook erg populair onder watersportliefhebbers. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Wissenkerke kun je dan ook uitstekend varen, zeilen, surfen, roeien, kanoën en duiken. De Oesterput is een echte aanrader voor ervaren duikers. Het is een relatief onbekende plaats om te duiken, waardoor het er erg rustig is. Je kunt in en rondom de Oesterput tevens goed wandelen en verschillende vogels spotten, zoals futen, meerkoeten, kuifeenden en zelfs visarenden! Neeltje Jans is een ideaal dagje uit wanneer je met kinderen in een vakantiehuis van Zilt vakanties in Wissenkerke verblijft.

Culinair

De Kroon horeca Wissenkerke | Luxe vakantievilla huren | Zilt vakanties

Culinair

De Kroon

De fietspaden en wandelpaden zijn prachtig en goed aangelegd. Hier vind je nog echt de natuur, zoals deze hoort te zijn, in alle rust en ruimte. Veel fietsers maken een tussenstop tijdens hun ‘rondje Veerse Meer’ in Wissenkerke bij restaurant De Kroon. Lekker ongedwongen op het terras zitten, is hier de gewoonste zaak van de wereld.

Alle culinair

Actief

Wakeboarden in Zeeland | Zilt Vakanties

Actief

Het Veerse Meer

Op het Veerse Meer zijn er veel wateractiviteiten zoals: windsurfen, zeilen, bootje varen, waterskiën en suppen.Het Veerse Meer is een paradijs voor watersporters. Het prachtige recreatiegebied biedt alle mogelijkheden voor een avontuurlijke en gezellige dag met vrienden of het hele gezin.

Alle actief

Natuur

Natuurgebied de Schotsman | Luxe vakantievilla huren in Zeeland | Zilt Vakanties

Natuur

De Schotsman

De Schotsman is een natuurgebied in Zeeland, gelegen in de gemeente Noord-Beveland. Het gebied bestaat uit een aantal meren en plassen, een bos en een aantal heidevelden. Het gebied is ongeveer 300 hectare groot en is een Nationaal Landschap.

Alle natuur

Ons aanbod op Noord-Beveland

Vakantiehuizen
Noord-Beveland

Bekijk onze vakantiehuizen op Noord-Beveland en kies uw vakantiewoning dichtbij het strand en het Veerse Meer. Boek uw vakantie in Zeeland direct online. Lekker genieten van de rust & luxe op Noord-Beveland via Zilt Vakanties.

Populaire plaatsen op Noord-Beveland zijn: Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats.

Alle woningen op Noord-Beveland