Binnenkort beschikbaar | 21 vakantiewoningen in Wissenkerke

Op een schitterende locatie aan de rand van de Oosterschelde komt een nieuw recreatieproject van 21 vrijstaande woningen op royale kavels. Een boerenakker wordt zo omgetoverd tot een kleinschalig recreatief park waar je jezelf in een natuurgebied waant. Het is een geweldige locatie waar je echt volledig tot rust kunt komen en van alle luxe voorzien.

Gelegen aan het zogenaamde ‘Bokkegat’ in de Gemeente Noord-Beveland verhuren wij deze zeer energiezuinige woningen die perfect passen in de rustige, natuurlijke omgeving. Het park is ingericht met veel groen en natuurlijke waterpartijen, dus natuur- en Zeeland liefhebbers opgelet.

Alle vakantiewoningen zijn gewoonweg schitterend met uitzicht op waterpartijen en/of de omliggende natuur. De verhuur van de 21 vakantiewoningen in Wissenkerke wordt uiteraard geheel verzorgd door Zilt Vakanties.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit vakantiepark? Volg Heerlijkheid Vlietenburg dan op Facebook of Instagram!