Met onze nieuwe Zilt Vakanties app, staat jouw digitale reisgezel voor je klaar om samen een onvergetelijke tijd in Zeeland te beleven. Onze recent gelanceerde app is ontworpen om jouw verblijf te verrijken met alle benodigde informatie over onze vakantiewoningen en een schat aan lokale tips. Of je nu op zoek bent naar de dichtstbijzijnde supermarkt of naar een leuke activiteit met de kinderen, je vindt het allemaal in onze nieuwe Zilt Vakanties app!

Vakantiewoningenoverzicht

Ontdek onze diverse selectie aan vakantiewoningen in Zeeland, compleet met gedetailleerde beschrijvingen, foto’s en beschikbaarheid. Filter eenvoudig op voorkeuren zoals grootte, voorzieningen en locatie, zodat je de perfecte accommodatie vindt die aansluit bij jouw wensen. Per vakantiewoning vind je terug met welke voorzieningen je rekening kunt houden.

Wandelroutesparadijs

Prachtige landschappen van Zeeland verkennen te voet of met de fiets, met onze uitgebreide gids voor wandelroutes in Zeeland. Of je nu een liefhebber bent van kustpaden, een bunkerroute duinwandelingen of bosroutes, onze app voorziet in diverse opties voor wandelliefhebbers van alle niveaus.

Culinaire Aanraders

Je smaakpapillen laten verwennen met onze aanbevelingen voor de beste eetgelegenheden in de regio. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezinsvriendelijk restaurant of lokale delicatessen, wij wijzen je de weg naar verschillende culinaire hoogstandjes.

Familieplezier

Leuke en educatieve activiteiten in Zeeland voor het hele gezin kun je eenvoudig ontdekken met onze tips voor kindvriendelijke attracties en evenementen. Van speeltuinen tot interactieve musea, er is altijd iets te doen voor jong en oud. Je vindt er diverse tips voor met de kinderen, van binnenspeeltuinen tot dierentuinen. Voor ieder wat wils!

Ontdek Zeeuwse Dorpen en Steden

De rijke geschiedenis en cultuur van Zeeland kun je ontdekken door onze suggesties voor het verkennen van charmante dorpen en steden zoals Middelburg, Vlissingen en Veere. Je vindt er diverse leuke tips over dorpen en steden in Zeeland. Zo leer je eenvoudig over de cultuur en bezienswaardigheden in historische plekken.

Noodgevallen Informatie

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom voorzien we in essentiële noodinformatie, zoals contactgegevens van lokale hulpdiensten, medische voorzieningen en andere belangrijke informatie voor het geval van onvoorziene situaties.

Met de Zilt Vakanties app ben je niet alleen goed voorbereid op je verblijf in een van onze vakantiewoningen, maar ontdek je ook de verborgen schatten en lokale favorieten van Zeeland. Jouw perfecte Zeeuwse avontuur begint hier. Download de app vandaag nog en laat je betoveren door alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

 

Scan de QR-code of klik erop om naar de app te gaan.