Culinair in Zeeland

Culinair Strandpaviljoens

Culinair

Culinaire liefhebbers halen hun hart op in Zeeland. Met de zee aan je voeten kun je heerlijk genieten van vers gevangen vis, kreeft, schelp- en schaaldieren. Als fijnproever kun je hier fantastisch eten en drinken. Een goed restaurant en een gezellige brasserie zijn áltijd dichtbij. 

Bekijk alle

Strandpaviljoens

Naast kilometers aan zandstranden en verschillende leuke winkels heeft Zeeland ook op culinair vlak veel te bieden. Langs de stranden vind je een diversiteit aan restaurants en strandpaviljoens. Ben je een echte bourgondiër of juist die fijnproever? Dan biedt Zeeland jou een keuze van gezellige informele eetcafé’s tot aan luxe restaurants. 

Bekijk alle

Culinair in de omgeving

Ontdek hier fijne restaurants, gezellige terrassen, strandpaviljoens en bourgondische Zeeuwse brasserieën. Leun heerlijk achterover en laat u in de watten leggen door de gastvrijheid in Zeeland. 

Vakantievillas in Zeeland | Badpaviljoen Domburg | Zilt Vakanties

Badpaviljoen
Domburg

Mooie gerechten & geweldige smaak en dat allemaal direct aan zee. Geniet van het heerlijke eten en prachtige uitzicht. Voor liefhebbers van lekker eten en bijzondere wijnen. Veel vis, veel smaak, veel aandacht. Ze maken het altijd en voor iedereen bijzonder!

Brasserie Blush | Luxe vakantievilla huren in Zeeland | Zilt Vakanties

Blush
Kamperland

Lekker uit eten, samenzijn en genieten, daar gaan we voor. Bij Brasserie Blush in Kamperland heeft u zowel vanaf het terras als van binnenuit een prachtig uitzicht op de luxe jachthaven Marina Kamperland.

Restaurant ’t Veeruus Kortgene | Luxe vakantievilla huren | Zilt vakanties

’t Veeruus
Kortgene

In het oude veerhuis, waar vroeger de boten tussen Noord- en Zuid-Beveland vertrokken, geniet u nu van een huiselijke en sfeervolle plek met een warm en vintage interieur. Met het rustgevende uitzicht over Delta Marina trakteren wij uw smaakpapillen op de lekkerste lokale en Mediterrane gerechten.

Boschhoek
Oostkapelle

Geweldige locatie om heerlijk te lunchen en/of te dineren onder de druiven op het terras of binnen in het gezellige restaurant. De koks koken met liefde voor u smaakvolle gerechten met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten.

Restaurant de Werf in Veere | Luxe vakantievilla huren in Zeeland | Zilt Vakanties

De Werf
Veere

Bij de Werf staan gastvrijheid, beleving en kwaliteit centraal. U kunt op deze unieke locatie terecht voor zowel een kopje koffie, borrel, lunch, diner als wel voor vergaderingen, feesten, meetings, brainstormsessies, bedrijfspresentatie, bruiloft, enz. Zowel op het terras als vanuit het restaurantgedeelte en zelfs vanaf de vergaderruimte heeft u een prachtig en uniek uitzicht over de haven en het historische monumentale stadje Veere. Kwaliteit en service staan bij het team van de Werf voorop.

Brasserie Dune
Vrouwenpolder

Brasserie Dune staat voor heerlijke lunch-, borrel- en dinermogelijkheden. Het luxe Duinhotel Breezand ligt direct achter de duinen met het weidse strand en een aantal mooie natuurgebieden op loopafstand. In onze Brasserie wordt het belevingsgevoel en de hoge service van het Duinhotel doorgetrokken. Bij binnenkomst straalt het interieur van Dune rust, comfort, strand, zee en luxe uit. Met deze elementen in de hoofdrol staat het team van Dune met veel plezier voor u klaar!

De Kroon horeca Wissenkerke | Luxe vakantievilla huren | Zilt vakanties

De Kroon
Wissenkerke

De fietspaden en wandelpaden in Zeeland zijn prachtig en goed aangelegd. Hier vind je nog echt de natuur, zoals deze hoort te zijn, in alle rust en ruimte. Veel fietsers maken een tussenstop tijdens hun ‘rondje Veerse Meer’ in Wissenkerke bij restaurant De Kroon. Lekker ongedwongen op het terras zitten, is hier de gewoonste zaak van de wereld. 

Restaurant Zoutelande Ziezo | Luxe vakantievilla huren | Zilt vakanties

Restaurant Ziezo
Zoutelande

De plek voor sfeermakers en fijnproevers!
In ons Zeeuwse restaurant staat proeven, genieten en gezelligheid in een strand ambiance bovenaan. Als echte Zeeuwen werken wij natuurlijk met de beste en mooiste producten. Producten met een goed verhaal. Met zorg voor dier en milieu.